Poiste riietusruumis valitseb pruudipõud!

Eilne Virumaa teataja kirjutab, et muidu igati toredat PruudipõudLaekvere vald on samuti tabanud pruudipõud. Poisid on jäänud, tüdrukud läinud. Enamasti Rakverre, kus seetõttu valitseb ilmselt kole peigmeestepuudus.

Kui samamoodi järjest rohkem statistikasse sisse zoomida, saab ka väita, et Reaalkooli võimla poiste riietusruumis valitseb totaalne pruudipõud. Ja kõrvalruumis peigmeestepuudus. Katsuks selliste järeldustega ikka natuke hoogu pidada, muidu kisub see asi naeruväärseks.

Ma usun, et selle taha nüüd küll naisevõtt ei jää, et pruut on läinud paarikümne kilomeetri kaugusele Rakveresse keskkooli. On noored varem käinud kõrvalkülas või naaberlinnas naistes ja käiakse ka edaspidi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: