Ma ise tulin endale peale

Eelmisel nädalal lugesin uudist selle hukkunud alpinisti hotellkohta, et Tallinn kaebab riigi kohalikele teedele eraldatava raha pärast kohtusse. Kahe sõnaga sellest, kuidas teederaha suurus kokku lepitakse  – omavalitsustele eraldatav raha räägitakse valdkonniti läbi valitsuskomisjonis, kus ühel pool lauda istuvad omavalitsuste koostöökogu esindajad ja teisel pool regionaalminister. Ja kuigi pärast läbirääkimiste pidamist otsustasid omavalitsuste esindajad paberile mitte alla kirjutada, oli vähemalt kohalike teed hoiuks eraldatav raha selline punkt, kus jõuti omavahelisele kokkuleppele.

Omavalitsused nõudmine oli 10% kogu laekuvast kütuseaktsiisist ja täpselt nii me ka kokku leppisime. Kusjuures tõus võrreldes möödunud aastaga oli 11 miljonit eurot ehk 60%. Nii et neid uudiseid lugedes tuleb vägisi meelde see pealkirjas toodud fraasi filmist „Hukkunud alpinisti hotell“. Väga hea film, muide.

Ja kui Savisaar ei tea, kust leida raha teede remondiks või kuhu on linna raha huugama pandud, võiks ta korraks käima panna teleka ja vaadata Tallinna televisioon. Mingil arusaamatul põhjusel levib see tallinlaste maksuraha eest ilmselt ka Hundisilmal.

3 kommentaari

  1. Olen känud läƅi pea kõik eesti suuremad saare, aga kõige ilusam neist on kindlasti naissaar!

  2. Νaissaɑrele saab սjudes, purjetades ja praamiga

  3. Naissaar on kaսgemɑl linոa melust, mürast ja
    lähemal puhtale mereõhule

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: