Ma vahetan poolt

EMSL on ellu kutsunud ühe (tegelikult muidugi palju rohkem) tänuväärt algatuse – pooltevahetus. Täna ma vahetangi poolt ja olen Heateo Sihtasutuse juhi Maris Ojamuru töövarjuks. Miks? Eelkõige seepärast, et avalikus sektoris võiks olla rohkem teadmist sellest, mis toimub ja kuidas elatakse väljaspool seda sektorit.

Need aastad, mis ma olen ministeeriumis töötanud, on seda veendumust süvendanud. Enne poliitikasse tulemist tegutsesin ma aastaid eraettevõtluses, aga pole mingi saladus, et meil on avalikus sektoris on väga (liiga?) palju inimesi, kelle ainuke kogemus ongi sellest samast avalikust sektorist. Nad teavad suurepäraselt, kuidas käib strateegiline planeerimine või tulemusindikaatorite seadmine, aga seda, kuidas „päris“ elu käib, kust tuleb raha ja kuidas turul tegutseda ja ellu jääda, avalikus sektoris tihti ei teata.

Ma olen pooltevahetuses juba päris mitu aastat osalenud. Kuna vabakonna arengu suunamine on üks regionaalministri töölõikudest, olengi käinud kogemusi saamas meie partnerorganisatsioonides. Eelmisel aastal olin Praxises ja vahetasime kogemusi Annika Uudelepaga, enne seda EMSLis Urmo Kübaraga. Väärt õppetunnid mõlemad.

Nii et julgelt pooli vahetama!

One comment

  1. Garmin nuvi 2555LMT discount · · Vasta

    If you are going for best contents like me, simply visit
    this web page all the time as it gives quality contents,
    thanks

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: